BOKRÉTÁS VENDÉGHÁZ

BOKRÉTÁS VENDÉGHÁZ

Szálljon meg nálunk!

BOKRÉTÁS VENDÉGHÁZ

BOKRÉTÁS VENDÉGHÁZ

Szálljon meg nálunk!

NEFELEJCS VENDÉGHÁZ

NEFELEJCS VENDÉGHÁZ

Szálljon meg nálunk!

FSzálljon meg nálunk!

NEFELEJCS VENDÉGHÁZ

A vendégház, mely a község kedvező fekvésű részén található, széleskörű szolgáltatásokkal, felújított szobákkal várja a pihenni vágyókat. Az idelátogatók kellemes kirándulásokat tehetnek a környéken, elérhető közelségben van a Bükk, a Tisza és a Tisza-tó is. Emellett számtalan lehetőség nyílik a felfrissülésre, és pihenésre többek közt a közeli Mezőkövesdi Zsóry fürdőt, és a Bogácsi Gyógyfürdőt ajánljuk vendégeink figyelmébe.

A Bokrétás Vendégház szolgáltatásai:

  • Ismerkedés a Matyó kultúrával
  • Helyi gasztronómiai sajátosságok megismertetése
  • Lovaglás
  • Különböző gyermekprogramok: állatsimogató, kerékpározás, játszótér, trambulin
  • A közelben lévő programok, kirándulási lehetőségek ismertetése a környéken

Galéria:

Az épület Szentistván község kedvező fekvésű részén, aszfaltozott út mentén helyezkedik el a Dobó út 34. szám alatt, egy olyan ingatlanon, amely az 1900-as évek elején épült, régi típusú parasztház (vályogház). A vendégházban 2 szoba, vizesblokk és zuhanyzó valamint közös étkező tér került kialakításra, hangulatos kerttel rendelkezik, téglából készült kemencével, és saját parkolóval. Összességében egy három napraforgós minősítéssel rendelkező összkomfortos falusi szálláshelyet mutathatunk be. A szálláshely nyújtotta alapvető lehetőségek mellett a szolgáltatás részét képezi a térség hagyományőrző tevékenységeinek (vályog- és tőzikverés), népi kultúrájának (matyó népviselet, hímzés, helyi mesterségek) megismertetése is.

Szentistván községben a szálláshelyek száma minimálisra tehető, azonban a térség értékeit, hagyományait, valamint a környező települések rendezvényeit és turistavonzó jellegét tekintve is indokolt az ide látogató turisták részére megfelelő színvonalú szálláshely és autentikus programok biztosítása.

A Nefelejcs Vendégház szolgáltatásai:

  • Ismerkedés a népi hagyományos mesterségekkel és a Matyó kultúrával
  • téglából rakott kemencében helyi gasztronómiai ételek készítése
  • Gyermekprogramok: állatsimogató, kerékpározás, játszótér, trambulin
  • A közelben lévő programok, kirándulási lehetőségek ismertetése a környéken

Galéria:

TOP